Re-Juvenate

Creating a high end multi-service experience for a beauty enhancement clinic.

Zhenmeihui

Health

CN

Situated over two floors in a soon to be revitalised historic building in the center of Zhengzhou, the design experience responded to all three aspects of the business, from creating an essence of retreat, to tactile and tailored services, and community building of discerning individuals.

Project details

The design embodies the philosophy of preservation of beauty. This embrace is experiences upon entry, through a bold yet simple form of a grotto. Softness is felt through muted colour and a fine texture and bold forms of arched niches, robust thresholds and indirect lighting.

A ceremonial walk takes clients to the private spaces along the original building facade and through to spa like service spaces which initiate a calming and entrusting environment.

Location
Zhengzhou, China
Client
Oubang Beauty
Size
2,200 sqm
23,680 sf
Completion
2021
Awards
  • 2021, IIDA Best of Asia Pacific Design AwardsHealthcare, winner
Related