Sales Elevated

A multi-functional sales center that can be easily adapted for future use

Hazens Longteng Sales Centre

Retail

CN

Located south of Shenzhen, Longteng MLP functions as a sales office for the precinct with plans for retail conversion once the development is complete. Integrated with the surrounding MLP and plot landscape, the project fosters a customer journey that encourages views both inside and out. Creating a futuristic visitor experience, the project team delivered a building that can be easily adapted to become a commercial, community and workplace nucleus for the district.

Project details

Shenzhen Longteng District Visitors Center, designed as a system of interconnected functional volumes taking shape from a monumental entry and plaza along the Longteng river. Solidity and transparency are vital characters defining a rhythm of ephemeral, white materials wrapped around the volumes in the shape of waiving curtains, inspired by the river flowing next to the project.

Location
Shenzhen, China
Client
Hazens Holdings
Completed
2021
Size
8,000 sqm
86,100 sf
Collaborators
CCDI (Local Design Institute)
PGA (Facade Consultant)
Related