Longfor Jinsha Paradise Walk

Longfor Paradise Walk Creates Fashionable Lifestyle for the Xiasha Region

Longfor Paradise Walk is situated on top of Jinsha Metro Station, in the central area of Xiasha Higher Educational District, Hangzhou, in eastern China. The mall is positioned to be a bold, dynamic and flexible destination, targeting young students, families and trendsetters. The concept is derived from inspiration of silk and tea – local specialties of Hangzhou – the overall design manifests elegant and rich textures blended into curves to express the gestures of silk and tea.

Read more

The inter-cross and smooth curvilinear lighting embrace the ceilings, serving as feature and for directing circulation. The unique design concept integrates local context with Longfor’s brand to create a fashionable lifestyle landmark for the Xiasha region.

Client

Longfor Group

Status

Built

Location

Hangzhou, China

Completion Date

2015

Size

26,500 square meters