Watch full video

Brand Studio: The Slip

Rethinking the Public Plaza for London's Canary Wharf

This project introduces a new type of public plaza, retail offer and cultural hub within the eastern expansion of London’s Canary Wharf through a dynamic and vibrant graphic identity and place-making campaign. A key opportunity for communicating the future vibrancy of Canary Wharf was to develop a graphic language that connected to the site’s rich history. 

Read more

Ever since the height of the Imperial British Empire, London has been at the center of global trade and exchange. The port that existed in the Isle of the Dogs in East London housed some of the busiest docks in the world, hosting imports from far off lands. Foreign goods would pour through this dynamic site in such a way that invigorated the surrounding townships and Greater London with exotic intrigue and wonderment. These historic cues inspired the Slip’s unique identity and attitude for storytelling and place-making.

Client

Canary Wharf Group

Status

Concept

Location

London, United Kingdom

Completion Date

2016

Size

12,000 square meters

wechat qr code