Bodi Centre, Hangzhou

A Powerful Visual Identity Evokes Harmony in Composition.

Holding a key gateway position within the masterplan for the new emerging financial district of Hangzhou is Bodi Centre. The goal of this mixed-use project was to create a harmonious composition in the city skyline, as the unity of the three towers and their close visual relationship is read as one. The three iconic towers are then linked by a podium of retail which will activate the surrounding area. User access to daylight and views were also maximized in the design. This project creates a powerful visual identity and reflects a significant development for the emerging area. 

Details.

Client

Bodi Holdings Group

Address

Hangzhou, China

Area

225,000 sq m

Status

Under Construction

Completion Date

2017

wechat qr code